Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

01.08.2022

 

Оголошення конкурсу на посаду директора Комунального закладу «Бесарабівська гімназія»

Кегичівської селищної ради

 

 

Керуючись рішеннями селищної ради від 29 січня 2021 року № 125 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності Кегичівської селищної ради», від 29 липня 2022 року № 6549 «Про проведення конкурсу на посаду директора Комунального закладу «Бесарабівська гімназія» Кегичівської селищної ради» та наказом Відділу освіти, молоді та спорту Кегичівської селищної ради від 01 серпня 2022 року №34 «Про оголошення конкурсу на посаду директора Комунального закладу «Бесарабівська гімназія» Кегичівської селищної ради» оголошується конкурс:

- на посаду директора Комунального закладу «Бесарабівська гімназія» Кегичівської селищної ради. Юридична адреса: 64053, вулиця Шкільна, будинок 2, село Бесарабівка, Красноградський район, Харківська область.

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років , організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

 Претенденти на посаду керівника закладу загальної середньої освіти подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є невід’ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копію трудової книжки чи інших документів, які підтверджують стаж педагогічної діяльності  (науково-педагогічної)  роботи не менше трьох років на день їх подання;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- довідку про відсутність судимості.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії, що знаходиться за адресою: Відділ освіти, молоді та спорту Кегичівської селищної ради, вул. Волошина, 79,         смт Кегичівка, Харківська обл., 64003.

При поданні копії документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, копій документів про освіту проводиться перевірка на відповідність оригіналам. Копія трудової книжки непрацюючими претендентами подається разом із оригіналом, копія трудової книжки працюючими претендентами має бути завірена керівником за місцем роботи.

Строк подання документів – з 9-ї години 02 серпня 2022 року до 16-ї години 29 серпня 2022року.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти у формі письмового тестування;

- перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування..

Дата і місце проведення відкритої публічної презентації плану розвитку закладу загальної середньої освіти буде повідомлена претендентам після прийняття відповідного рішення конкурсною комісією.

З питань надання додаткової інформації про проведення конкурсного відбору можна звертатись до Відділу освіти, молоді та спорту Кегичівської селищної ради.

Контактна особа – ШМАТЧЕНКО Світлана Дмитрівна, начальник Відділу освіти, молоді та спорту, робочий телефон 3-18-55.

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net