Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

24.08.2023

 

Шановні жителі Кегичівської громади!
 
Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!
 
 
 
 
 
Це свято стало можливим завдяки багатьом поколінням українців, які упродовж століть боролись за право жити та бути господарями на рідній землі. На жаль, сьогодні Україна продовжує відстоювати свою свободу і незалежність, проливаючи кров найкращих синів і дочок у жорстокій війні з окупантом. Даючи нещадну відсіч агресорові, ми доводимо, що наша держава і наша суверенність — непорушні.
 
У цей святковий день ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини зі зброю у руках, вдячні трудівникам, волонтерам та усім, хто працює на її відновлення. Серед Захисників і Захисниць України є багато наших земляків. Вічна пам’ять героям, що віддали своє життя за світле майбутнє України, шана та повага тим, хто зараз на передовій робить усе можливе, щоб захистити рідну землю від російського агресора.
 
Я вірю, що завдяки мужності наших воїнів, незламності та єдності українського народу, підтримці усього цивілізованого світу ми проженемо окупанта та досягнемо миру і добробуту.
 
Бажаю усім жителям громади незламної віри в щасливу долю України. Нехай над нашою державою небо стане чистим, а на горизонті засяє сонце миру!
 
Нехай живе і квітне Україна!
 
Кегичівський селищний голова                            Антон ДОЦЕНКО
 
 
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net