Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

31.10.2023

 

Увага! Висока мінна небезпека на Харківщині! Знайте і виконуйте правила мінної безпеки!
 
 
 
 
Минулого тижня в області сталося ще 2 випадки підривів цивільних на вибухонебезпечних предметах. Загинув 57-річний Ізюмчанин. Він підірвався 25 жовтня на протипіхотній міні ПФМ-1 "Пелюстка" у полі біля свого села Яремівка.
 
Того ж дня, також у полі, поблизу с. Явір Ізюмського району під час проведення польових робіт підірвався трактор Т-150. Ймовірно він натрапив на протитанкову міну. Цей транспортний засіб був модернізований під дистанційне керування, тому обійшлося без жертв і постраждалих.
 
З початку деокупації на Харківщині від вибухів ВНП загинуло 49 людей та 188 травмовано.
 
У зв’язку із високою мінною небезпекою, Головне управління ДСНС України у Харківській області звертається до громадян із закликом бути максимально обережними та не нехтувати правилами безпеки!
Залишені ворогом міни можуть призвести до трагічних наслідків, особливо для мешканців деокупованих територій.
 
Аби вберегти своє життя і здоров’я, дотримуйтесь наступних правил:
 
- Уникайте невідомих місць: не вирушайте у невідомі ліси, поля або райони, де відбувались інтенсивні бойові дії чи котрі були під окупацією – вони є сильно заміновані.
 
- Будьте обережні при будівництві: якщо ви збираєтесь будувати щось або здійснювати інші господарські роботи на своїх ділянках в деокупованих районах, зробіть заявку піротехнікам і дочекайтесь поки здійснять перевірку.
 
- Навчайте своїх дітей правилам мінної безпеки: розповідайте про ризики та небезпеки, пов'язані з мінами, та навчіть їх, як уникати небезпеки.
 
- Якщо ви помітили будь-який підозрілий предмет, не торкайтесь його і негайно повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".
 
 
 
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net