Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

01.04.2024

 

Кегичівська селищна рада

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кегичівської селищної ради, що відбудеться 03 травня 2024 року

  

 

Конкурс проводиться відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про управління відходами», Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 року № 918, Правил надання послуги з управління побутовими відходами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 08 серпня 2023 року № 835.

 

Найменування, місце знаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Кегичівської селищної ради.

 

64003, вулиця Волошина, будинок 33, селище Кегичівка, Красноградський район, Харківська область.

 

Підстава для проведення конкурсу:

 

Рішення Виконавчого комітету Кегичівської селищної ради від 28 березня 2024 року № 343 «Про організацію та проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кегичівської селищної ради».

 

Місце і час проведення конкурсу, імя, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами конкурсу:

 

Місце: 64003, вулиця Волошина, будинок 50, селище Кегичівка, Красноградський район, Харківська область.  

 

Дата: 03 травня 2024 року.

 

Час: 10 год. 00 хв.

 

Данько Неля Вікторівна – завідувач сектору з питань ЖКГ, благоустрою, інфраструктури, управління комунальною власністю Кегичівської селищної ради, секретар комісії (+380661446149).

 

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

 

Для участі у конкурсі учасник повинен надати документи, що підтверджують його відповідність кваліфікаційним критеріям (перелік документів, основні вимоги до учасників конкурсу та кваліфікаційні критерії наведені в конкурсній документації).

 

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

– Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою, в конверті з позначкою: «На конкурс».

 

– Місце подання конкурсних пропозицій – 64003, вулиця Волошина, будинок 50, селище Кегичівка, Красноградський район, Харківська область, кабінет 20. Конкурсні пропозиції приймаються щоденно понеділок – четвер з 08:00 год. до 17:15 год., п’ятниця з 08:00 год. до 16:00 год. крім вихідних  (субота, неділя), обідня перерва з 12:00 до 13:00.

 

– Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 17 год. 15 хв. 02 травня 2024 року.

 

Способи і місце отримання конкурсної документації.

 

1) Способи отримання конкурсної документації:

 

надається особисто, поштою протягом 3-х робочих днів після надходження від учасника заявки про участь у конкурсі або електронними засобами зв’язку (E-mail:) адреса електронної пошти: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

2) Місце отримання конкурсної документації: 64003, вулиця Волошина, будинок 50, селище Кегичівка, Красноградський район, Харківська область, кабінет 20.

 

Конкурсна документація (НАТИСНУТИ ТУТ) для проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Кегичівської селищної ради.