Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

06.06.2024

 

Бригада «Спартан» чекає на високо мотивованих патріотів України! Долучайся до бригади «Спартан»! Стань тим, хто звільнить Україну!

 

 

 

 

3-тя бригада оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана – військовий підрозділ Національної гвардії України, розташований у місті Харків. Під час рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» у 2023 році бригада отримала назву «Спартан».

 

З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну 2022 року бригада брала участь в оборонних боях за Харків. Так, в перші дні оборони міста Харкова, підрозділи бригади знищили 4 російські танки на Харківській окружній дорозі, а також ворожий літак Су-25, пілота якого було взято в полон. Бригада обороняла три виїзди з міста: на П'ятихатки, на Циркуни й на Вовчанськ. Згодом звільняла населені пункти: Мала Рогань, Циркуни та селище Кутузівка поблизу Харкова.

 

Особовий склад бригади брав участь в контрнаступальній операції на Слобожанщині восени 2022 року. У вересні вели бої у Дергачівському районі за Слатине, Козачу Лопань та Дементіївку. З грудня по березень 2023 року воїни бригади брали участь у Бахмутській операції. З травня 2023 року особовий склад бригади вів наступальні дії на Запорізькому напрямку в районі населеного пункту Роботине. Станом на червень 2024 року у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України бригада продовжує мужньо боронити місто Харків та Харківську область.

 

Основу бригади становлять офіцери та солдати, які мають величезний бойовий досвід і якнайкраще проявили себе на різних ділянках фронту. Чекаємо на високо мотивованих патріотів України! Долучайся до бригади «Спартан»! Стань тим, хто звільнить Україну!

 

Вакансії бригади за посиланням:

 

https://robota.ua/company14208508

 

https://lobbyx.army/?sector=ngu

 

Детальна інформація за телефонами:

 

+38 (063) 317-00-82

 

+38 (097) 969-96-70