Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

31.05.2022

 

 

Кегичівська селищна рада звертає увагу землевласників та землекористувачів громади, що СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ АБО ЇЇ ЗАЛИШКІВ ЗАБОРОНЕНО! Крім того, У ПЕРІОД ВОЄННОГО СТАНУ ТАКІ ДІЇ МОЖУТЬ РОЗЦІНЮВАТИ ЯК ДИВЕРСІЙНУ РОБОТУ
 
 
 
 
 
          Закон України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за злочини проти основ національної безпеки України в умовах дії режиму воєнного стану» від 03.03.2022 року № 2113-IX передбачає, що у санкціях статі 113 (диверсія) КК України встановлюється максимальне покарання в умовах воєнного стану.
 
           Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах без дотримання порядку, встановленого центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища ЗАГРОЖУЄ ВІД 3 060 ДО 6 120 ГРИВЕНЬ ШТРАФУ, А ДЛЯ ПОСАДОВИХ ОСІБ – ВІД 15 300 ДО 21 420 ГРИВЕНЬ. За ті ж дії, вчинені на території заповідників, паліям загрожує штраф у розмірі від 6 120 до 12 240 гривень.
 
        Звертаємось до усіх громадян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки в умовах природного довкілля, не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди людям, державі та довкіллю.
 
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net