Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

14.06.2022

 

Прокуратура захистила інтереси територіальної громади!

 

 


         Органами прокуратури України постійно приділяється пильна увага захисту інтересів держави у земельній сфері шляхом застосування заходів кримінально-караного та представницького характеру, в т.ч. і в період воєнного стану.


          Так, 23 березня 2022 року  Красноградською окружною прокуратурою до Кегичівського районного суду подано заяву про визнання спадщини на дві земельних ділянки сільськогосподарського призначення  розміром 5,8392 га та 1,6165 га, які залишилися після померлої Біловіцької Н.Т., відумерлою.


         В розумінні ст.1277 Цивільного кодексу України відумерла спадщина це майно померлого, яке не переходить до його спадкоємців. Відумерла спадщина може утворитися, якщо до дня смерті спадкодавця не виявиться спадкоємців ні згідно із законом, ні за заповітом, а також якщо жоден із спадкоємців не прийняв спадку або всі спадкоємці позбавлені спадку заповітом.


         08 червня 2022 року судом винесено рішення про задоволення вимог прокурора.


         Після набрання рішенням чинності вказані земельні ділянки загальною вартістю 342 тис.грн. перейдуть  у комунальну власність Кегичівської селищної ради, що  у подальшому, завдяки продажу права їх оренди на земельних торгах, приведе до збільшення дохідної частини місцевого бюджету.

 


Керівник  Красноградської

окружної прокуратури                                                    Дмитро НЕСТЄРОВ

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net