Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

16.06.2022

 

Запрошуємо представників мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) нашої громади взяти участь у Програмі USAID АГРО  з розвитку локальних ринків збуту та забезпечення продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях

 

 

 

Агенція регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» запрошує представників мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) нашої громади взяти участь у Програмі USAID АГРО з розвитку локальних ринків збуту та забезпечення продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях.

 

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) є п’ятирічним проектом, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і впроваджується компанією «Кімонікс Інтернешнл», глобальним постачальником послуг з консалтингу та міжнародного розвитку.

 

В умовах війни Програма USAID АГРО прагне максимально зберегти та відновити ринкові системи та сприяти максимальній участі мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) у забезпеченні продовольчої безпеки на місцевому та національному рівнях.

 

В рамках Програми USAID АГРО передбачена безкоштовна консультативна підтримка ММСП, які виготовляють продукти харчування з доданою вартістю в Полтавській, Харківській, Сумській, Черкаській, Київській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Кіровоградській областях, щоб налагодити нові зв’язки в ланцюгах постачання до локальних магазинів та торгових мереж, а також задоволення потреб вразливого населення або населення, що постраждало від війни включно через участь у механізмах державних закупівель та закупівель гуманітарних організацій.

 

Якщо ваше підприємство відноситься до категорії ММСП, виготовляє продукти харчування з доданою вартістю та бажає отримати консультативну підтримку з метою розширення ринків збуту пропонуємо заповнити опитувальник до 20.06.2022: https://forms.gle/nK6XmAaJXaJUSQay8.

 

За додатковою інформацією звертатись за тел.. +380977493159 або надсилайте листи на е-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net