Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

01.07.2022

 

До уваги громадян!

 

 

 

         

            Постановами Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 року №472 «Деякі питання використання коштів, що надходять на офіційні рахунки для пожертв на підтримку України» та від 03 травня 2022 року №516 «Питання Єдиного державного вебпорталу для збору пожертв на підтримку України «UNITED24» затверджено Порядок використання офіційних рахунків для пожертв на підтримку України «UNITED24» і Положення про Єдиний державний вебпортал для збору пожерті на підтримку України «UNITED24».

         Також на виконання зазначеного завдання Мінцифри створено Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України «UNITED24»  (далі – Портал UNITED24).

         Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорони здоров’я та Міністерства інфраструктури України.

         За півтора місяці роботи кампанії було зібрано 60$ млн., які вже ефективно використовуються міністерствами. Міністерство охорони  здоров’я вже закупили апарати ШВЛ для лікарень, а також займаються закупкою рентген апаратів. Міністерство оборони закупили за гроші, які були пожертвувані через портал UNITED24, велику партію бронежилетів і форми для наших захисників.

 

ПОСИЛАННЯ НА ПОРТАЛ UNITED24

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net