Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

07.09.2022

 

Засуджених Кегичівщини ознайомили з послугами Державної служби зайнятості в умовах воєнного стану

 

 

 

 

Фахівець Кегичівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості провела профінформаційну зустріч із особами, які перебувають на обліку в Красноградському районному секторі №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Харківській області.

 

Засуджені дізнались про послуги, які готова запропонувати служба зайнятості в умовах воєнного стану. Отримали поради щодо пошуку робити. Довідались про переваги легальної зайнятості. Ознайомилися з електронними сервісами служби зайнятості. Дізнались про можливість професійного навчання за сприяння служби зайнятості в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України.

 

Учасники заходу не лише уважно слухали, а й активно ставили питання. Найбільше їх цікавила процедура розірвання трудових відносин в односторонньому порядку та отримання статусу безробітного . Які актуальні вакансії пропонують роботодавці на сьогоднішній час. Від чого залежить виплата допомоги по безробіттю та як вона нараховується.

 

Успіх повернення осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку у вищезгаданій установі, до соціального способу життя значною мірою залежить від їх власного бажання. Найефективнішим захистом і попередженням повторних правопорушень громадян є їх легальна зайнятість. Тому у цьому плані важливе місце займає інформаційно-роз’яснювальна робота, яку спільно проводять фахівці органів пробації та служби зайнятості.

 

 

Начальник Красноградського РС №2  Наталія Мосенцова

 

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net