Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

05.10.2022

 

Онлайн лекція учням КЗ «Медведівський ліцей» Кегичівської громади стосовно протидії домашньому насильству
 
 
 
 
 
 
Днями за участі начальника Красноградського районного сектору з питань пробації №2 Наталії Мосенцової та представника Первомайського місцевого центру з надання безоплатної допомоги Анастасії Кушнір було проведено захід в онлайн форматі для учнів Медведівського ліцею Кегичівської громади з питань протидії насильства в сім’ї.
 
На сьогодні насильство є однією з гострих соціальних проблем.
 
Його жертвами водночас можуть ставати діти, жінки, та чоловіки, проте, за міжнародною статистикою, переважна частина насильницьких дій спрямовується на жінок та дітей. Домашнє насильство - протиправні дія або бездіяльність (а також погрози їх вчинення) у формі фізичного, сексуального, психологічного, економічного насильства, що вчиняються у визначеному колі осіб, незалежно від місця їх проживання.
 
Присутніх було проінформовано про відповідальність за вчинення домашнього насильства, викладено статистичну інформацію з вказаного питання, розглянуто способи протидії домашньому насильству. Школярам було роз’яснено куди звернутися за допомогою і як сформувати власний план безпеки.
 
 
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net