Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

 08.12.2022

 

Прокуратура  у суді домоглась передачі територіальній громаді земель сільсгосппризначення

 

 

          Органами прокуратури України постійно приділяється пильна увага захисту інтересів держави у земельній сфері шляхом застосування заходів кримінально-караного та представницького характеру.

          Так, 07 грудня 2022 року Кегичівським районним судом винесено рішення про задоволення заяви Красноградської окружної прокуратури про визнання спадщини земельну ділянку сільськогосподарського призначення  розміром близько 9 га, які залишилися після померлої, відумерлою.

         В розумінні ст.1277 Цивільного кодексу України відумерла спадщина це майно померлого, яке не переходить до його . Відумерла спадщина може утворитися, якщо до дня смерті спадкодавця не виявиться спадкоємців ні згідно із законом, ні за заповітом, а також якщо жоден із спадкоємців не прийняв спадку або всі спадкоємці позбавлені спадку заповітом.  

         Після набрання рішенням чинності вказана земельна ділянка  вартістю 2369 тис.грн. перейде  у комунальну власність Кегичівської селищної ради, що  у подальшому, завдяки продажу права їх оренди на земельних торгах, приведе до збільшення дохідної частини місцевого бюджету.

 

Керівник  Красноградської

окружної прокуратури                           Дмитро НЕСТЄРОВ

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net