Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

20.01.2023

 

Для неповнолітнього клієнта пробації проведено захід з професійної орієнтації

 

 

 

 

Завідувачем сектору з профорієнтації Кегичівської районної філії Харківського ОЦЗ Яніною Волошиною для неповнолітнього суб’єкта пробації, який перебуває на обліку у Красноградському районному секторі №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області проведено захід спрямований на професійну орієнтацію.

 

Клієнта пробації було проінформовано про послуги служби зайнятості, зокрема, для незастрахованих осіб. Особливу увагу було надано інформації про можливості проходження професійної підготовки на курсах служби зайнятості, про перелік професій, терміни та умови навчання. Про актуальні вакансії спілкувалися у секторі самостійного пошуку роботи, де відвідувач ознайомився із змістом вакансій та вимогами до роботи.

 

Також було проведено тестування з профорієнтації. Мета цього тесту – пізнати себе краще, визначити свої схильності до певної сфери діяльності, адже будь-яка робота має приносити задоволення, і не лише матеріальне, а й духовне, а в майбутньому обрати правильну для себе професію.

 

Такі форми роботи мають важливе значення для соціальної адаптації засуджених, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці та відіграє значну роль у зменшенні рівня рецидивної злочинності та забезпечення безпеки суспільства.

 

Наталія Мосенцова, начальник сектору пробації

 

 

 

 

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net