Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

20.01.2023

БОРГОВІ СПРАВИ У КЕГИЧІВСЬКІЙ ГРОМАДІ: КОМУ МІСЦЕВИЙ МЕШКАНЕЦЬ СПЛАТИВ 150 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

 

 

 

 

Бюджет родини наповнюють різні грошові надходження, зокрема аліменти. Проте виплата дитячих коштів іноді супроводжується нерегулярністю та накопиченням заборгованості.

За словами очільниці Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірини СВИСТУН, якщо державні виконавці починають повернення аліментного боргу, то, виконуючи вимоги законодавства, вони зобов’язані накладати певні санкції. Серед методів впливу є заборона на:

  • полювання;
  • керування транспортними засобами;
  • виїзд за межі України;
  • користування зброєю;
  • користування електронними коштами;
  • продаж/купівлю майна, що потребує державної реєстрації.

Саме цей перелік правових заходів було застосовано й до боржника у Кегичівській громаді, що на Харківщині. Завдяки діям правників місцевий житель у примусовому порядку сплатив своїй родині майже 150 тисяч гривень  аліментної заборгованості. У цю суму також був врахований штраф, який накладається за несвоєчасне виконання судового рішення.

 

Відтак, війна – не привід нехтувати економічними гарантіями добробуту дитини.

 

Нагадуємо, що Постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 912 реорганізовано Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) шляхом його приєднання до Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) та  перейменованням у Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції,  з юридичною адресою розташування у місті Суми. Відтепер міжрегіональне управління об’єднує Донецьку, Луганську, Полтавську, Сумську, Харківську та Чернігівську області. Актуальну інформацію та новини можна дізнатися на офіційному вебсайті – https://www.sumyjust.gov.ua.

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net