Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

09.02.2023

 

Неповнолітній клієнт пробації отримав консультацію кар’єрного радника служби зайнятості Кегичівської громади

 

 

 

 

Нещодавно до Кегичівського відділу Красноградської філії Харківського ОЦЗ звернувся клієнт Красноградського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Харківській області у супроводі керівника цієї установи Наталії Мосенцової.

 

Неповнолітній громадянин отримав професійну консультацію кар’єрного радника Яніни Волошиної щодо вибору майбутньої професії, ознайомився з соціальними послугами, які надає державна служба зайнятості щодо сприяння у працевлаштуванні та наявними вакансіями, які є на ринку праці району.

 

Під час заходу неповнолітній пройшов комп’ютерне тестування за методикою Д.Голланда, відповідно до якого з`ясовується пріоритетний тип професійної спрямованості. Мета цього тесту – пізнати себе краще, визначити свої схильності до певної сфери діяльності, адже будь-яка робота має приносити задоволення, і не лише матеріальне, а й духовне.

 

Системна профорієнтаційна робота  з підлітками, що перебувають у конфлікті із законом  направлена на допомогу у виборі майбутньої професії та навчального закладу для отримання професійної освіти.

 

Начальник сектору пробації Наталія Мосенцова

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net