Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

25.04.2023

 

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА (пропозиція) до Публічного договору про надання послуг з централізованого водопостачання

 

 

Комунальне підприємство Слобожанське сільськогосподарське комунальне господарство Кегичівської селищної ради є виконавцем послуг  з централізованого водопостачання на території Слобожанського старостинського округу.

 

Керуючись нормами частини 5 статті 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», статтями 633, 634 Цивільного Кодексу України Слобожанське сільськогосподарське комунальне господарство пропонує фізичним особам, які є власниками (співвласниками, користувачами, орендарями) нерухомого майна, або за згодою власника іншим особам, які користуються об’єктом нерухомого майна (далі – Споживачам), отримувати послуги з централізованого водопостачання шляхом приєднання до Публічного договору про надання послуг з централізованого водопостачання.

 

З урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, цей договір укладається сторонами шляхом приєднання Споживача до умов цього договору згідно з заявою-приєднанням або шляхом вчинення Споживачем дій, які засвідчують його бажання укласти договір (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу та ін.).

 

Розміщення даного Публічного договору на офіційному вебсайті Кегичівської селищної ради є публічною офертою (пропозицією) на адресу Споживачів.

 

Публічний договір – це договір зі споживачем на надання йому будь-якої послуги, а публічність дає право на укладання цього договору відразу з усіма споживачами конкретної послуги без підписання письмового примірника Сторонами.

 

Типовий індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання набирає чинності з дня акцептування його споживачем, але не раніше ніж через 30 днів з моменту його опублікування.

 

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному сайті Кегичівської селищної ради Споживачі не уклали відповідний договір з комунальним підприємством.

 

Споживачі, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання або звертаються до КП Слобожанське СКГ для отримання послуг з централізованого водопостачання, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

 

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

 

Згідно статті 23 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Споживачі зобов’язані укласти договір про надання послуг з централізованого водопостачання.

 

 

Шановні мешканці Слобожанського старостинського округу!

 

При виникненні будь-яких запитань щодо Індивідуального договору про надання послуг з централізованого водопостачання просимо звертатися до Слобожанського сільськогосподарського комунального господарства за адресою: вул. Шкільна, будинок 2, смт Слобожанське, Красноградський район, Харківська область.

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net