Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

22.09.2023

 

До уваги власників житлових приміщень, які прихистили внутрішньо переміщених осіб!

 

 

Повідомляємо, що 05 вересня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» від 1 вересня 2023 року № 936.

 

Змінами до пункту 8 Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року № 333, передбачено, що протягом строку розгляду заяви уповноважені особи виконавчого органу сільської, селищної, міської ради, районної в м. Києві держадміністрації, відповідної військової адміністрації проводять перевірку достовірності наведених у заяві відомостей шляхом відвідування місця розміщення внутрішньо переміщених осіб, зокрема з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, документів, що посвідчують особу, свідоцтва про народження малолітньої дитини, яка є внутрішньо переміщеною особою (у тому числі електронне відображення інформації, що міститься у таких документах), довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи.

 

Перевірка проводиться за рішенням виконавчих органів сільської, селищної, міської ради, районних у м. Києві держадміністрацій, відповідних військових адміністрацій вибірково з метою встановлення фактів відповідності даних, зазначених в абзаці першому цього пункту.

 

За результатом такої перевірки уповноважені представники виконавчого органу сільської, селищної, міської ради, районної в м. Києві держадміністрації, відповідної військової адміністрації складають акт перевірки у довільній формі.

 

Інформація про результати таких перевірок щомісяця надсилається до Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Товариства Червоного Хреста України.

 

Таким чином, будуть здійснюватися вибіркові перевірки наданих особами відомостей і факту безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб виключно шляхом відвідування місця розміщення внутрішньо переміщених осіб.

 

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net