Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

09.02.2022

 

 Оголошення

Первомайським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги  17 лютого 2022 року з 10:00 до 14:00 год. за адресою: Харківська область,  смт. Кегичівка, вул. Волошина, буд. 29 в приміщенні сектору «Кегичівське бюро правової допомоги» буде здійснюватись консультування населення з метою надання безоплатної правової допомоги. Чекаємо вас!
 
 
 
   
Первомайський місцевий Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги надає безкоштовно правові послуги роз’яснень, консультацій з правових питань усім громадянам, а також представництва інтересів осіб в судах та складення процесуальних документів у цивільних та адміністративних справах для соціально вразливих категорій населення: осіб, які перебувають під юрисдикцією України, якщо їхній середньомісячний дохід не перевищує двох розмірів прожиткового мінімуму, розрахованого та затвердженого відповідно до закону для осіб, які належать до основних соціальних і демографічних груп населення, інвалідів, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, у розмірі, що не перевищує двох прожиткових мінімумів для непрацездатних осіб, ветеранів війни, учасників бойових дій (в т.ч. учасників АТО) та інших категорій громадян, відповідно до ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу»).
Телефони для довідок:
 
моб. 099-652-56-85
 
З повагою Первомайський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги м. Лозова, вул Свято-Миколаївська, будинок 4, 3-й пов., каб. 28, 31. Тел: (05745) 2-71-03, (05745) 2-71-04.
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net