Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

28.01.2022

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО ДЕКЛАРУВАННЯ

 

 

 

 

Нагадуємо про нові зміни в Реєстрі декларацій, де знайти всю необхідну інформацію для заповнення декларації та необхідні контакти, якщо виникли питання.

Цього року НАЗК оновило форму декларації і застосувало деякі новації.

 

Для того, аби декларування стало простішим та зрозумілішим, відтепер забезпечено автозаповнення деяких полів у декларації та можливість перевірити, чи коректно заповнені дані. Також оновлено роз’яснення, доповнено тими питаннями, з якими декларанти найчастіше зверталися  у 2021 році.

 

Звертаємо увагу, що через додану функцію автозаповнення деякі дані у чернетці створеної на основі попередньої декларації можуть зникати. Під час першого використання оновлених функцій можуть виникнути незручності. Проте більшість інформації у наступних деклараціях зможе бути додано автоматично Перелік важливих посилань, які можуть стати у нагоді протягом цієї кампанії декларування:

 

- Порядок заповнення декларації: повноцінна заюстована інструкція про те як правильно заповнювати кожен пункт декларації: bit.ly/3pFRwkA

- Контакт-центр НАЗК: якщо у вас виникли проблеми під час заповнення декларації ви також можете зателефонувати за номером +38(044) 200–06–94.

- Технічна підтримка: якщо під час заповнення декларації виникнуть технічні проблеми, то ви можете звернутися на електронну пошту Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та надіслати скріншот помилки.

 

Нова форма декларації: https://bit.ly/3E6RPK4.

Порядок подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані оновлено - інформування здійснюється суб’єктами декларування, які є службовими особами, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, відповідно до Закону, а також суб’єктами декларування, які займають посади, пов’язані з високим рівнем корупційних ризиків. Інші суб’єкти декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стані не подають. https://bit.ly/3lkqe0J.

 

Оновлений порядок повідомлення про відкриття валютного рахунку в банку-нерезиденті: https://bit.ly/3rqiSMW.

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net