Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

15.02.2022

 

До уваги бджолярів та фермерів!

 

 

 

Повідомляємо, що 17 лютого 2022 року з 15:00 до 16:30 відбудеться онлайн-нарада щодо заходів профілактики отруєння бджіл.

 

Під час наради буде розглянуто алгоритм взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади, обов’язковість дотримання всіх умов під час здійснення обробки полів засобами захисту рослин, питання відповідальності за неналежне використання аграріями агрохімікатів.

 

Мета заходу: забезпечити злагоджену взаємодію всіх учасників процесу, що дозволить запобігти випадкам отруєння та загибелі бджіл при застосуванні пестицидів.

 

Організатори: Міністерство аграрної політики та продовольства України, структурні підрозділи агропромислового розвитку обласних державних адміністрацій, районні державні адміністрації, Всеукраїнська асоціація громад, Всеукраїнський Конгрес Фермерів.

 

Формат заходу: онлайн-нарада з використанням платформи ZOOM між студією у м. Києві та ZOOM-точками в приміщеннях громад. Окрім зазначеного формату відбуватиметься онлайн трансляція на YouTube-каналі ПроLand за посиланням: https://youtu.be/SL5bZY1pocY

 

Учасники (бджолярі та фермери) для безпосередньої участі у нараді реєструються за посиланням  https://farmers.org.ua/form-request/ до 12:00 16 лютого 2022 року.

 

У зв’язку з карантинними обмеженнями кожен учасник онлайн-наради має зареєструватися особисто (перегляд наради на YouTube-каналі ПроLand чи посилання на Zoom).

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net