Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

21.11.2022

 

Шановні мешканці громади!
 
 
 
 
 
 
21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Саме на цей день припав початок двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, коли українці стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вектору розвитку.
 
Цьогоріч День Гідності та Свободи проходить під гаслом «Вистояли на Майдані – переможемо у війні». Від початку заснування Дня Гідності та Свободи у 2014 році українці відзначають цю дату в умовах війни на Донбасі. 24 лютого 2022 року полем битви за свободу нації та незалежність стала вся Україна. Війна змусила нас активніше об’єднатися навколо спільної мети – перемоги, переосмислювати наше минуле, глибше відчувати й усвідомлювати важливість тих ціннісних орієнтирів, які чітко задекларували Майдани.
 
Українці – великий народ, який потом і кров’ю кращих синів і дочок виборює право на щасливе життя у вільній державі, де гідність людини та її свобода цінуються понад усе. Щиро вірю в нашу перемогу над клятим окупантом, адже наші воїни незламні, сильні духом, а головне, їх вирізняє велика любов до свободи.На шляху до свободи ми не зупинимося, ми згуртувалися проти ворога для перемоги України.
 
Вистояли на Майдані – переможемо у війні.
 
Кегичівський селищний голова                             Антон ДОЦЕНКО
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net