Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

31.08.2023

 

Щодо типового індивідуального договору про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання

 

Шановні мешканці громади!

 

 

 

Кегичівська селищна рада доводить до відома, що споживачі послуг з централізованого водопостачання зобов’язані укласти з комунальними підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання, індивідуальний договір про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання.

 

Укладення договору про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання між виконавцем послуг і споживачами – співвласниками (фізичними особами, фізичними особами – підприємцями та юридичними особами) багатоквартирного будинку, власниками будинків садибного типу – передбачено Законом України «Про житлово-комунальні послуги».

 

Публічна оферта - пропозиція суб’єкта господарювання, адресована будь-якій особі у відповідності зі статтею 633 Цивільного кодексу України, спрямована невизначеному колу осіб, укласти з ним договір про надання послуги на умовах, що містяться в публічній оферті.

 

Публічний договір – це договір зі споживачем на надання йому будь-якої послуги, а публічність дає право на укладання цього договору відразу з усіма споживачами конкретної послуги без підписання письмового примірника Сторонами.

 

Типовий індивідуальний договір про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання набирає чинності з дня акцептування його споживачем, але не раніше ніж через 30 днів з моменту його опублікування.

 

У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 року № 1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 вказаного Закону, ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, Кегичівська селищна рада публікує публічну пропозицію (оферту) про укладання індивідуального договіру про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання:

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання для абонентів, яким надається послуга з централізованого водопостачання комунальним підприємством селищної ради «Кегичівське комунальне підприємство «Кегичівка-Сервіс плюс».

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР  про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання для абонентів, яким надається послуга з централізованого водопостачання комунальним підприємством селищної ради «Слобожанське сільськогосподарське комунальне господарство».

 

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання абонентського обслуговування споживачам послуг з централізованого водопостачання для абонентів, яким надається послуга з централізованого водопостачання комунальним підприємством селищної ради «Водограй плюс».

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net