Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

07.04.2023

 

Профілактична роботи з неповнолітніми суб’єктами пробації

 

 

Соціально-виховна робота з неповнолітніми є одним з пріоритетних завдань як служби пробації так і служби у справах дітей.

 

Ефективність позитивних змін у поведінці неповнолітніх, що перебувають у конфлікті із законом, залежить від взаємодії батьків, працівників соціальної сфери та органу пробації.

 

Днями начальником Служби у справах дітей Кегичівської селищної ради Тетяною Богинською спільно з начальником сектору пробації Наталією Мосенцовою проведено  спільну зустріч  з неповнолітніми клієнтами пробації та їх законними представниками.

 

Захід проведено з метою профілактики скоєння повторних правопорушень, формування відповідального ставлення до власної поведінки та життя. Під час зустрічі обговорено взаємовідносини в родині, оточення неповнолітніх, питання поведінки та проблемні питання навчання. Надано корисні поради, спрямовані на покращення стосунків та взаєморозуміння в родині.

 

У процесі конструктивного діалогу не оминули уваги актуальні питання соціальних, матеріально-побутових, медичних, освітніх проблем неповнолітніх, їх соціальна та психологічна вразливість.

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net