Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

07.04.2023

 

До уваги жителів Кегичівської громади!

 

 

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 01 березня 2023 року № 811/5 «Про відділи державної реєстрації актів цивільного стану у Харківській області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції» Кегичівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції реорганізується шляхом приєднання до Красноградського відділу держаної реєстрації актів цивільного стану у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

 

Враховуючи вищезазначене, з 11 квітня 2023 року прийом громадян з усіх питань державної реєстрації актів цивільного стану буде проводитись у Красноградському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Красноградському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції за адресою: м. Красноград, вул.. Бєльовська, буд. 94, тел.. 057-447-26-55, 057-447-33-24.

 

Попри реорганізацію Кегичівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану шляхом його приєднання до Красноградського відділу ДРАЦС, послуги з реєстрації шлюбу, народження та смерті у громаді будуть надаватися безпосередньо на місці - у селищі Кегичівка.

 

Крім того, звертаємо увагу, що деякі послуги громадяни  і зараз можуть отримати онлайн, за допомогою застосунку «Дія».

 

Текст листа Кегичівського відділу державної Реєстрації актів цивільного стану у Красноградському районі Харківської області додається.

 

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net