Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

08.05.2023

 

 Профілактична робота сектору пробації з підлітками, що перебувають у  конфлікті з законом

 

 

Пробація щодо неповнолітніх - це пробація стосовно осіб віком від 14 до 18 років. Пробація здійснюється з урахуванням вікових та психологічних особливостей неповнолітніх і спрямована на забезпечення їх нормального фізичного і психічного розвитку, профілактику агресивної поведінки, мотивацію позитивних змін особистості та поліпшення соціальних стосунків.

 

Профілактика вчинення кримінальних правопорушень серед неповнолітніх та протидія домашньому насильству залишаються пріоритетними напрямками роботи. При реалізації подальшої спільної діяльності, необхідно враховувати особливості дітей, які перебувають у конфлікті з законом, а також мотивувати батьків у проведенні профілактичних заходів. Звертати увагу підлітків на самовиховання, самодисципліну та відповідальність кожного перед законом.

 

Днями начальником сектору пробації Наталією Мосенцовою  за участі інспектора ювенальної превенції Красноградського відділу поліції Яніни Клюйко проведено  захід  з неповнолітніми клієнтами пробації та їх законними представниками.

 

Під час зустрічі, з неповнолітніми та їх законними представниками проведено бесіду, спрямовану на національно-патріотичне виховання,  наголошено на утвердженні суспільно-державних національних цінностей, таких як самобутність, воля, соборність, гідність і загальнолюдських цінностей, принципів любові і гордості за власну державу, готовність до захисту державної незалежності і територіальної цілісності України.

 

Засудженим було повторно доведено порядок і умови відбування покарання, а матері неповнолітнього було наголошено на здійсненні посиленого контролю за поведінкою дітей по місцю проживання, щоб не допустити скоєння нових протиправних дій. 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net