Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

22.01.2024

 

Страховий стаж, як його перевірити. Перевірка сплати ЄСВ

 

 

 

Перевірити наявність сплати страхових внесків та трудового стажу можна звернувшись особисто до Пенсійного фонду України або територіальних органів чи онлайн через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду за посиланням portal.pfu.gov.ua.

 

Якщо особа звертається особисто до територіальних органів Пенсійного фонду України, інформація надається в паперовій формі особі особисто при пред’явленні паспорта (іншого документа, що посвідчує особу), документа, який підтверджує реєстраційний номер облікової картки платника податків.

 

Для отримання інформації онлайн з вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду необхідно подати заяву на отримання послуги особисто або через законного представника онлайн на сайті: https://portal.pfu.gov.ua/ .

 

Перелік документів для отримання інформації:

  • Копія паспорта громадянина України або інший документ, який посвідчує особу;
  • Документ, який підтверджує реєстраційний номер облікової картки платника податків або право здійснювати будь-які платежі за серією та/або номером паспорта;

 

Документи, що посвідчують особу представника та її повноваження діяти від імені особи, яку він представляє, а також засвідчених копій документів, що дають змогу територіальному органу Пенсійного фонду України ідентифікувати застраховану

 

Отримати безкоштовну правову консультацію чи роз’яснення від юристів сектору "Лозівське бюро правової допомоги" відділу безоплатної правової допомоги Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 за адресою: місто Лозова, вул. Свято-Миколаївська, буд. 4 або за телефонами: (05745) 2-71-03, 2-71-04 або за мобільними номерами: (099) 65-25-685.

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net