Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

Про затвердження Порядку денного пленарного засідання LI сесії Кегичівської селищної ради VIII скликання

 

1.Про затвердження структури та штатного розпису Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кегичівської селищної ради в новій редакції

 

2.Про затвердження Програми розвитку та підтримки Центру надання адміністративних послуг Кегичівської селищної ради на 2023 - 2025 роки.

 

3.Про співпрацю з АТ «Укргазвидобування».

 

4.Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки спеціалізованої (вторинної) медичної допомоги на базі Комунального некомерційного підприємства Кегичівської селищної ради «Кегичівська центральна районна лікарня» на 2021-2024 роки.

 

5.Про припинення юридичної особи КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ВЛАСІВСЬКА ГІМНАЗІЯ» КЕГИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ шляхом ліквідації.

 

6.Про припинення юридичної особи КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ШЛЯХІВСЬКА ГІМНАЗІЯ» КЕГИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ в результаті реорганізації шляхом приєднання до опорного закладу освіти Кегичівської селищної ради.

 

7.Про закриття дошкільного підрозділу Комунального закладу «Кегичівський ліцей» Кегичівської селищної ради.

 

8.Про затвердження порядку використання шкільних автобусів.

 

9.Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, учасників бойових дій, потерпілих внаслідок військової агресії російської федерації та членів їх сімей або близьких осіб, зареєстрованих на території Кегичівської селищної ради на 2023-2025 роки.

 

10.Про затвердження Порядку надання адресної грошової допомоги учасникам бойових дій в новій редакції.

 

11.Про затвердження Порядку надання одноразової грошової допомоги членам сімей або близьким особам загиблих/померлих військовослужбовців, які зареєстровані на території Кегичівської селищної ради в новій редакції

 

12.Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Кегичівської селищної ради на 2021-2024 роки.

 

13.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Кегичівської селищної ради на 2022-2024 роки.

 

14.Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Кегичівської селищної ради на 2022-2024 роки.

 

15.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку населених пунктів Кегичівської селищної ради на 2021-2024 роки.

 

16.Про припинення ВОВКІВСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ФОРТУНА" в результаті реорганізації шляхом приєднання.

 

17.Про надання згоди на заміну сторони в зобов’язанні.

 

18.Про внесення змін та доповнень до рішення ХLІІ сесії Кегичівської селищної ради VІІІ скликання від 23 грудня 2022 року № 6764 «Про бюджет Кегичівської селищної територіальної громади на 2023 рік» та додатків  до нього.

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net