Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

06.09.2022

 

Вчора, 05 вересня 2022 року, відбулося друге засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БЕСАРАБІВСЬКА ГІМНАЗІЯ» КЕГИЧІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
 
 
 
 
 
Сергій ВОЙТЕНКО, кандидат на посаду, у вигляді тестування пройшов перевірку знань законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також успішно вирішив ситуаційне завдання, підтвердивши свою професійну компетентність.
 
На розгляд членів комісії конкурсант представив публічну та відкриту презентацію перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надав відповіді на запитання щодо проведеної презентації.
 
Сьогодні, 06 вересня 2022 року, відбулося підбиття підсумків конкурсу. Сергій ВОЙТЕНКО успішно пройшов усі вступні випробування і рекомендований конкурсною комісією до призначення на посаду шляхом укладання трудового договору на два роки.
 
 
 
 
 
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net