Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

23.08.2023

 

Шановні мешканці громади!
 
 
 
 
Напередодні Дня Незалежності нашої держави ми вшановуємо один з трьох її символів - Державний Прапор України.
 
Упродовж історичного становлення Української держави синьо-жовтий прапор був символом боротьби за національні та соціальні права народу. У ньому втілені віковічні прагнення до мирного життя, любов і шана до праці, краса і багатство рідної землі. Можливість мати власний Прапор і власну державу століттями була мрією для всіх українців, за яку боролися, жертвували собою та всім, що мали.
 
Наша держава і сьогодні виборює право на свою незалежність та мирне майбутнє. Під синьо – жовтим знаменом наші Герої йдуть у бій, здійснюють подвиги, женучи окупантів назад на болота московії. Ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв минулого та сучасності, які поклали життя та здоров’я, захищаючи нашу синьо-жовту Україну.
 
Кольори українського стягу тепер у всьому світі символізують спротив злу та авторитаризму. Їх, на знак солідарності з Україною, демонструють відомі політики, спортсмени, культурні діячі, пересічні громадяни.
 
Ми віримо, що перемога за нами! Й зовсім скоро скинуті та сплюндровані окупантами синьо-жовті стяги розправлять крила над площами усіх звільнених міст, сіл і селищ нашої Батьківщини.
 
Я щиро вітаю всіх із Днем Державного Прапора України! Бажаю сил та натхнення, мужності й віри у перемогу та світле майбутнє нашої країни. Нехай небо над Україною знову буде мирним!
 
 
Кегичівський селищний голова                                 Антон ДОЦЕНКО

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net