Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

24.01.2022

 

День Соборності України: патріотично – виховна бесіда для суб’єкта пробації

 

 

 

Щорічно 22 січня в Україні відзначається річниця проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину державу. Ця подія, що відбулася в 1919 році, увійшла в історію як День Соборності України.

 

Красноградським районним сектором №2 було проведено захід патріотичного спрямування для засудженого, що перебуває на обліку.

 

Під час бесіди  начальником сектору проінформовано клієнта про становлення і розвиток українського національного державотворення, про Акт Злуки, який був глибоко історично мотивований і спирався на споконвічну мрію українського народу про незалежну, соборну, національну державу. 

 

Мета проведення подібних заходів спрямована на духовне об’єднання всього населення країни, єдність її громадян незалежно від їхньої національності, нагадування про незліченні жертви, які впродовж віків були принесені українським народом за незалежність і цілісність України та вшанування їхньої світлої пам’яті.

 

День Соборності − це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок берегти світлу пам'ять незліченних жертв, принесених українським народом заради незалежності, соборності, державності.

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net