Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

08.06.2022

 

Консультування засуджених Кегичівської громади: правова допомога онлайн

 

 

 

07 червня головним юристом Первомайського місцевого центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анастасією Кушнір спільно з начальником Красноградського районного сектору пробації №2 Наталією Мосенцовою, проведено консультування осіб, які відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі.

 

Враховуючи введення на території України військового стану,  та неможливості виїзду правників в громади, даний захід став можливий завдяки використання засобів  Zoom зв’язку, адже навіть війна не знімає потреби в правовому консультуванні.

 

Повідомлено, що засуджені особи, які перебувають на обліку в установі системи пробації та потребують представництва своїх інтересів у суді, однак не мають достатніх для цього фінансових можливостей, мають право звернутися до центру правової допомоги та безоплатно отримати допомогу кваліфікованого адвоката або юриста.

 

Фахівцем центру також було наголошено про всі можливі способи отримання допомоги онлайн:

 

  • за безкоштовним номером системи БПД 0 800 213 103.

 

 

 

 

  • правові консультації також можна переглянути на довідково-інформаційній платформі правових консультацій WikiLegalAid, що розміщена за адресою https://wiki.legalaid.gov.ua.

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net