Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

16.06.2022

 

До уваги аграріїв громади!

 

 

 

Компанія ТОВ НВП «АгроМашІнвест» (м.Дніпро) є національним виробником сільскогосподарської техніки, а саме тракторів «ФЕРМЕР 10286».

 

Даний трактор включено до переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсуються за рахунок бюджетних коштів.

 

Одночасно, для проведення ремонтно-відновлювальних робіт, розчищення прилеглих територій, розбирання будівельних споруд та завалів, це підприємство укомплектувало даний трактор навантажувачем «Дубок» українського підприємства ТОВ «Дубовицький завод сільгосптехніки» з ковшем алігаторного типу, який забезпечує прибирання та навантаження будівельного та іншого виду сміття.

 

Висота підйому ковша становить – 5,020 м., висота навантаження складає – 4,050 м., загальна вантажопідйомність складає – 1,200 кг.

 

Враховуючи коротку базу трактора та наявність реверсу, навантажувач має максимально високу маневреність для роботи на мінімально обмежених площах.

 

Зацікавленим особам, для подальшої співпраці, необхідно звернутися до засновника ТОВ НВП «АгроМашІнвест» Сергеєва С.А e-mail: sergееЭтот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за тел..: +380(50) 340-33-77.

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net