Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

03.08.2022

 

 Шановні жителі Кегичівської громади, оплата комунальних послуг — це щомісячний обов'язок кожного жителя нашої країни

 

 

В умовах воєнного стану ми дуже обмежені у свободі пересування. На сьогодні існує лояльне ставлення до заборгованості по квартплаті, але як свідомі українці ми з вами розуміємо, що від наших оплат за спожиту теплову енергію та відповідні комунальні послуги залежить не тільки добробут в нашому будинку. Кожна оплата комунальних послуг - це підтримка сімей співробітників, які надають нам ці послуги, це податки, які необхідні нашій державі сьогодні.

 

Саме тому дуже важливо знати, як проходить оплата комунальних послуг в нашій державі і яким чином її зручно здійснити.

 

Звичайно, можна відправитися на пошту або в банк, але таке рішення вимагає витрат часу і сил. Не всі мають можливість стояти кілька десятків хвилин (а в деяких випадках пару годин) в чергах. Таким чином, більш оптимальним рішенням буде використання спеціальних онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи) таких  як, наприклад, «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк», та ін., які дозволяють погасити заборгованість онлайн в пару кліків.

 

Також рекомендуємо мешканцям нашої громади подумати про можливість сплачувати рахунки за такі види послуг як водопостачання, вивезення побутових відходів, тощо через Інтернет систему «Мій Дім Онлайн». Все ж певна частина жителів розуміє ситуацію, яка виникла на сьогоднішній день хоче та може оплачувати квитанції. Мій Дім Онлайн - суттєво полегшить та пришвидшить цей процес. Зазначений сервіс надає можливість створити особистий кабінет для свого помешкання, мати доступ до своєї абонентської книги, де мешканець має змогу бачити всі свої нарахування і проплати. Можливість отримати всі розрахунки онлайн  в Особистому кабінеті чи в телеграм боті та одразу сплатити їх онлайн значно зекономить час.

 

Кегичівська селищна рада звертається до мешканців нашої громади з проханням не допускати накопичення боргів перед підприємствами – надавачами комунальних послуг.  Бережіть своє життя, користуйтеся сучасними інструментами ведення нарахувань та сплачуйте регулярно та своєчасно комунальні послуги – це ваш внесок в підтримку життєдіяльності не тільки громади, а і всієї України.​

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net