Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

17.03.2023

 

Шановні громадяни! Красноградське районне управління ГУ ДСНС України у Харківській області інформує про недопущення спалювання сухої трави та залишків природної рослинності

 

 

 

 
 
З настанням весняно-літнього періоду у великій кількості збільшуються випадки випалювання сухого листя та трави, які зазвичай призводять до пожеж в екосистемах.
 
Внаслідок пожеж завдається велика шкода флорі та фауні. Крім того, дим, який при цьому утворюється, не дає змоги людям вільно дихати, а горіння трави вздовж автомобільних доріг створює практично нульову видимість, що в свою чергу призводить до дорожньо-транспортних пригод.
 
Ліквідація зазначених пожеж потребує значних витрат, паливо-мастильних матеріалів та ускладнюється відсутністю вододжерел, під’їздів для пожежних автомобілів, а особовий склад пожежних підрозділів на тривалий час покидає місця своєї дислокації і не може оперативно реагувати на більш значні пожежі у зоні їх виїзду. Все це призводить до нанесення як громадянам, так і державі значних матеріальних втрат та екологічних збитків.
 
Відповідно до вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме статті 771 «Самовільне випалювання рослинності або її залишків» тягне за собою накладення штрафу на громадян від 3060 грн. до 6120 грн. і на посадових осіб – від 15 300 до 21 420 гривень.
 
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net