Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

07.08.2023

 

Увага! Будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в смт Кегичівка

 

 

 

 

       Красноградське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу в домашніх тварин фахівцями Красноградської  районної  державної лікарні ветеринарної медицини в період з  07.08.2023 по 11.08.2023 будуть проводитись профілактичні щеплення собак та котів проти сказу в смт. Кегичівка по вул. Котовського та вул.Пушкіна.  

 

    Просимо власників тварин  забезпечити належні умови за місцем утримання тварин для проведення щеплення проти сказу.

 

З 31.07.2023 по 03.08.2023  проводились щеплення собак та котів в смт. Кегичівка по вул. Космонавтів, вул. Баклагіна, вул. Ювілейна та  Жовтнева. Вулиці які не встигли обійти фахівці, будуть також проходити в період з 07.08 по 11.08.2023.  

 

Також власники тварин для здійснення щеплення проти сказу  можуть звернутися до Кегичівської  дільниці ветеринарної медицини Красноградської районної державної лікарні ветеринарної медицини за адресою: смт. Кегичівка, вул. Героїв Маріуполя 1-Б,  в період з 8.00 до 17.00, контакт. тел. 3-10-10.

 

Сказ тварин можна попередити. Найдієвіший спосіб – це вакцинація!

 

Щеплення проводять щорічно. Так ви рятуєте свого улюбленця від небезпечного захворювання. Відповідно до чинного законодавства необхідно здійснювати щеплення перед поїздкою за кордон, перед полюванням - детальніше в інфографіці.

 

 

 

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net