Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

21.08.2023

 

Щодо необхідності своєчасної сплати за комунальні послуги

 

 

 

 

Для забезпечення безперебійної роботи підприємств критичної та соціальної інфраструктури в умовах режиму воєнного стану вкрай важлива ваша допомога. А саме – своєчасна сплата за комунальні послуги.

 

Попри війну комунальники продовжують добросовісно працювати. В нашому регіоні підприємства критичної інфраструктури безперебійно надають послуги населенню та соціально-важливим об’єктам, своєчасно ліквідують наслідки аварій.

 

Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води.

 

Нагадуємо щодо можливостей оплати послуг за допомогою онлайн сервісів: через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад 24», «Приват 24», «МоноБанк» та ін.

 

Погашення значного обсягу боргів населення за комунальні послуги до початку опалювального періоду 2023/2024 рр. є запорукою належного виконання підприємствами своїх зобов’язань.

 

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України постановою від 5 березня 2022 року № 206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» заборонив нарахування та стягнення штрафів/пені за несвоєчасну або неповну оплату послуг ЖКГ населенням та заборонив припиняти надання послуг населенню у разі їх несплати.

 

Утім це не скасовує оплату за послуги ЖКГ на час дії режиму воєнного стану.

 

Сплачуючи за надані послуги, ми допомагаємо країні!

 

 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net