Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

05.03.2024

 

Грантовий проєкт «Власна справа» – це можливість для кожного українця реалізуватися як підприємець, і разом з тим підтримати економіку України у надскладний період, сплачуючи усі податки та збори і створюючи нові робочі місця
 
 
 
 
 
«Власна справа» є одним з найспішніших грантових проєктів програму “єРобота”, яку Уряд запустив у липні 2022 року, щоб допомогти бізнесу відновитися після початку повномасштабного вторгнення рф.
 
Отримати грант може як той хто лише планує відкрити перший бізнес, так і досвідчений підприємець.
 
За умовами «Власної справи» підприємець може отримати мікрогрант розміром від 50 до 250 тис. грн. Сума визначається відповідно до його запиту.
 
У квітні 2023 Власна справа розширилась на ветеранський компонент. Це можливість для ветеранів, ветеранок, їхніх дружин і чоловіків отримати до 1 000 000 на створення чи розвиток свого бізнесу.
 
Нині бізнес, який працює офіційно, допомагає підтримувати обороноздатність. Бо на потреби армії ми можемо спрямовувати лише ті гроші, які заробили, тобто податки та збори від підприємців. Тому такі програми — можливість збільшити ресурси для нашої оборони.
 
Наразі понад 14 тисяч українців отримали гранти в рамках “Власна справа” на понад 3,5 млрд грн. Завдяки цьому вони створили майже 32 тисячі нових робочих місць.
 
В рамках грантів для ветеранів, кошти від держави на старт свого бізнесу отримали понад 200 наших захисників та захисниць.
 
Податися на грант дуже просто, через портал Дія. Необхідно підготувати бізнес-план та пройти співбесіду. Втім із підготовкою бізнес-плану допомагають як фахівці Державної служби зайнятості, так і партнери Міністерства економіки: IREX, KSE та інші.
 
 

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net