Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

24.06.2024

 

Скористайтесь електронними сервісами ДПС для подання декларації про майновий стан і доходи на податкову знижку
 
 
 
Головне управління ДПС у Харківській області звертає увагу громадян, щоподаткову декларацію про майновий стан і доходи, з метою отримання податковоїзнижки, можна подати через Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/).
 
Особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можутьскористатись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Цейсервіс дозволяє сформувати декларацію з частковим заповненням на підставіоблікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів,наявних в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та відомостей щодооб'єктів нерухомого (рухомого) майна.
 
Зазначений сервіс надає можливість направити податкову декларацію доконтролюючого органу з копіями первинних документів, зокрема для використанняправа на податкову знижку. Для цього платнику податків слід використати режим«Документ довільної форми». Слід зазначити, що завантаження документів удовільній формі (копій первинних документів) здійснюється єдиним файлом типуРDF або РNG або JPG.
 
Звертаємо увагу, що особи, які заявляють право на податкову знижку, для спрощення процедури декларування доходів можуть скористатись сервісом– предзаповнення декларації про майновий стан і доходи, який доступний вЕлектронному кабінеті.
 
Також подати декларацію з метою отримання податкової знижки можнаскориставшись мобільним застосунком «Моя податкова», який завантажуйте в AppStore або GooglePlay.
 
 
Нагадаємо, що термін подання податкової декларації для фізичних осіб, якімають право на податкову знижку, - до 31 грудня (включно) року, наступного зазвітним.