Best Joomla Templates by User Reviews BlueHost

 

28.06.2024

 

Як отримати витяг з реєструплатників податку на додану вартість?
 
 
 
 
 
Головне управління ДПС у Харківській областіповідомляє, що  відповідно до п. 183.11 ст. 183 (розділу V) Податкового кодексуУкраїни та Положенняпро реєстрацію платників податку на додану вартість, затвердженого наказомМіністерства фінансів України від 14.11.2014 № 1130, зареєстрованого вМіністерстві юстиції України 17.11.2014 за № 1456/26233 (розділ VII) (далі – Положення№1130) платник ПДВ може подати Запит про отримання витягу з реєстру платниківподатку на додану вартість до контролюючого органу за основним місцем обліку платника в один із таких способів:
 
безпосередньо до контролюючого органуособисто платником податку на додану вартість або представником платника;
 
поштою;
 
засобамиінформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якоїздійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua або інформаційно-комунікаційної системи «Єдине вікноподання електронної звітності».
 
Запит про отримання витягу з реєструплатників податку на додану вартість подається заформою № 1-ЗВР згідно з додатком 8 до Положення №1130. Усі розділи запиту підлягають заповненню. Запитобов’язково повинен бути підписаним заявником iз зазначенням дати.
 
Адміністративнапослуга надається безоплатно.
 
Строк надання адміністративної послуги- 2 робочі дні.
 
Звертаємо увагу, що користувачімобільного застосунку «Моя податкова» у розділі «Реєстри» можуть переглянути даніреєстру платників ПДВ.